ERDON Helyi sport hírek

2010.03.15. 17:08

„Megdobálták” a pódiumot

<p>A Nagyváradi Crişul Sportklub dobóatlétái (edzők: Méhes Livia és Méhes Albert) eredményes fedett pályás idényt zártak. Pop bajnoki címet szerzett.</p>

A téli idény utolsó versenyén, a hosszú távú dobók országos bajnokságának zárószakaszán remekeltek a Nagyváradi Crişul dobóatlétái, hiszen a Balázs Jolán stadionban rossz időjárási viszonyok közepette lebonyolított rendezvényen rekordszámú érem került a tulajdonukba. Adrian Pop kalapácsvető bajnoki címet szerzett az utánpótláskorúak versenyében, s a felnőttek között ezüstérmes lett 65,54 méteres dobásával. Csapattársa, az alig 18 éves Méhes Sándor ugyanebben a számban Pop mögött egyéni csúccsal (59,67 m) ezüst- (utánpótláskorúak) és bronzérmes (felnőttek) lett.

Világbajnokság előtt 

A kalapácsvető Bianca Lazăr-Fazecaş a hölgyek megmérettetésében egyaránt harmadik volt az utánpótlás- és felnőttkorúak között (53, 35 m). A nagyifjúságiak versenyében Méhes Sándor bajnoki címet szerzett (65,98 m), ám még két centiméterrel elmaradt a vb-részvételt biztosító helytől. Bianca Lazăr Fazecaş ifjúsági I. és II.-ben is bajnok lett 57,67 és 55,47 méterrel. A kadétkorú Teodora Mihuţ bronzérmes volt (35,95 m), míg a gyerek kategóriában Méhes Krisztián első lett 29,28 méterrel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!