ERDON Helyi sport hírek

2008.10.31. 11:43

Leváltották Petrut Drăgant

<p>Nagyvárad Helyi Tanácsa jóváhagyta a Városi Sportklub igazgatói állásának megszünését, így tegnaptól Petruţ Drăgan helyett Ionel Bungău tölti be az új tisztséget.</p>

Tulajdonképpen azt történt, hogy Nagyvárad Helyi Tanácsa a tegnapi ülésén jóváhagyta a Helyi Municipiumi Sportklub alapszabályzatának a módosítását. Ennek értelmében megszűnik az igazgatói állás, amelyet eddig Petruţ Drăgan töltött be, és helyette elnök vezeti majd a klubot. Mindez azt jelenti, hogy felbontják a munkaszerződését a volt igazgatónak.

Bungau a vezető

Az igazgatótanács 9 tagból áll majd, amelynek elnöke Ionel Bungău lesz. Ilie Bolojan polgármester ezen kívül még három tagot javasolt az igazgatótanácsba: Kóródi Józsefet, Nicolaet Ille-t és Fejér Ivánt. Öt helyet a tanácsban olyan támogatóknak tartanak fennt, akik évente legalább 25 ezer euróval támogatják a klubot. Huszár István javaslatára jövőre az atlétikai csapat, míg Ovidiu Mureşan javaslatára a vívócsapat is tagja lesz a Városi Sportklubnak.

Péter I. Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!