ERDON Helyi sport hírek

2008.03.27. 11:15

Népes csapat Nagybányán

<p>Negyven sportolóval (szatmárnémetiek és lázáriak egyaránt) utazik hétvégén Nagybányára a Szatmárnémeti Samuraiul Lorencic SK, ahol a modern karate Máramaros Kupát fogják megrendezni.</p>

Ott lesz a versenyen a háromszoros kadett–bajnok Kaszó Márk is. Magos Róbert, a klub elnöke és edzője (5 dan) elmondta, a szatmári karatékák a kumite egyéni próbába versenyeznek majd.

A nagybányai torna után, kjét hét múlva Nagyváradon lépnek majd tatimra a „szamurájok”. Az egy felkészítőverseny lesz a gyeremek kororszályos országos bajnokságra.

Csapat

A nagybányai versenyen részt vesznek: Darius Pintea, Fazekas Szendi, Bogdan Petric, Oláh Norbert, Nagy Eszter, Tresilian Colta, Andrei Tempe, Gnándt Martin, Farkas Annabell, Király Sebestyén, Burya Patrick, Godja Bettina, Rareş Bura, Cristian Benea, Kompasz Bence, Ionuţ Lucuţ, Talida Miclăuş, Kalocsai Zoltán, Silaghi Raul, Podan Horea, Cristian Cuprac, Vikk Darius, Dora Suba, Lautenţiu Kira, Răzvan Ţinca, Marius Mureşan, Cristian Horváth, Marius Haiduc, Kaszó Márk, Karam Al Akel, Vlad Bura, George Argyilan.

A karatékákat Magos Róbert (5 dan) edző, Soós Róbert (1 dan) és Filer Ivan (1 dan) oktatók, valamint Csatári Attila (3 dan) bírók kisérik el, a versenyen való részvéte költésgeit pedig az egyesület támogatói biztosítják, köztük a szatmárnémeti és a lázári tanács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!