ERDON Helyi sport hírek

2007.11.23. 11:08

Florin Pop volt a legjobb

<p>A junior korosztályos országos bajnokságon megszerzett harmadik hely után a sedülők versenyén is bronzérmet szerzett a Szatmárnémeti Voinţa SE ökölvívója, Florin Pop.</p>

A Zilahon rendezett országos bajnokságon a +91 kg súlycsoportban a kisgércei öklöző a döntőbe jutásért Răzvan Cojantól kapott ki. A Câmpulung Muscel–Bukaresti Dinamo kettős igazolású ökölvívója az elmúlt hetekben részt vett az Amerikai Egyesület Államokban rendezett felnőtt világbajnokságon.

Liviu Gheţe, a Voinţa SE edzőjének tanítványa érte el a szatmári résztvevők közül a legjobb eredményt: a színtén voinţás Sebastian Sironcai az ötödik helyen végzett. A többiek az első mérkőzésükön vereséget szevedtek. Az ob–n részt vett még a Szatmárnémeti Unio SK két öklözővel, a Nagykárolyi Sab Gomez pedig egy sportlóval. A Voinţa SE négy súlycsoportban négy öklözővel vett részt a zilahi tornán.

„Nyilván lehettek volna jobbak is az eredményeink. De annak az egy broznéremnek is örülünk” – mondta lapunknak Kósa István, a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület elnöke, aki bíróként vett részt az orságos bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!