ERDON Helyi hírek

2019.07.12. 11:06

WTF Rockfesztivál: nyereményjáték

Vegyél jegyet a Nagyváradi Way Too Far Rock Fesztiválra! Ha ezen a hétvégén vásárolsz, a tiéd lehet egy függőágy!

Vegyél jegyet a Nagyváradi Way Too Far Rock Fesztiválra! Ha ezen a hétvégén vásárolsz, a tiéd lehet egy függőágy!Ezen a nyáron, augusztus 9. és 11. között kerül sor az első rockfesztiválra a köröskisjenői Kingsland Szabadidőközpontban. Fellép az amerikai Crazy Town, a magyarországi Ossian, valamint a Vița de Vie, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, Dirty Shirt, Iris, Luna Amară, Altar, Aurora, Bucovina, Coma, The Details, NOR, Times of Need, Riot Monk, Frații Jdieri, Kunnstra, Punkarta és 7 Pași együttesek. A jegyeket az ambilet.ro weboldalon igényelhetik.

Jegyigénylés

A nagyváradiak, illetve mindazok, akik Nagyváradon tartózkodnak, személyesen a következő partnereknél igényelhetnek jegyeket: Steam Bar, Gekko Pub, Columbus Cafe, Green Pub és Moszkva Kávézó. Akik ezeken a helyeken igényelnek jegyet a hétvégén, függőágyat nyerhetnek, hiszen minden lokál esetében sorsolást tartanak majd a szervezők. A jegy általános, három napos, kempingezős bérlet kell, hogy legyen. Aki tehát a Steam Barban, Gekko Pubban, Columbus Caféban, Moszkva Kávézóban vagy Green Pubban vásárol jegyet, készítsen fotót magáról a helyszínen, a jeggyel a kezében, és küldje azt el a következő e-mail címre: wtfrockfest@gmail.com, vagy a fesztivál Facebook-oldalán, privát üzenetben: WTF – Way Too Far Rock Festival. A versenybe szálltak közül hétfőn, július 15-én sorsolják ki a nyerteseket a random.org segítségével. Ahhoz, hogy részt vehessenek a sorsoláson, legkésőbb július 14-én, vasárnap 23 óráig kell megejteni a jegyvásárlást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!