ERDON Helyi hírek

2019.03.13. 10:28

A Carrefour a Nagyvárad JobExpón

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.A Carrefour részt vesz a Nagyvárad JobExpo állásbörzén, ahol 17 munkahelyet kínál a résztvevőknek: hét pénztárost, négy általános dolgozót, három kereskedelmi dolgozót a gasztronómiai szektorba, egy sofőrt és két szakképzett szakácsot vagy szakácssegédet keresnek. A jelentkezőknek középfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezniük, a sofőrnek pedig természetesen jogosítvánnyal. A fizetés mellett a cég étkezési utalványokat, magán egészségbiztosítást, vakációs pótlékokat, vásárlási utalványokat, szállítási pótlékot és szakképzési tanfolyamokat is kínál.

A börzéről

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 20 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco, Echipot, EBM PAPST, Instal Center és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 750 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!