ERDON Helyi hírek

2018.08.10. 09:22

Évfordulós ajánlat a SZEMÉSZETEN szürkehályog műtétekre

Tevékenységének 10 éves évfordulója alkalmából, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ speciális promóciót indít szemészeti orvosi szolgáltatásokra szürkehályogban szenvedő páciensek számára.

Tevékenységének 10 éves évfordulója alkalmából, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ speciális promóciót indít szemészeti orvosi szolgáltatásokra szürkehályogban szenvedő páciensek számára.

 

2018. augusztus 6. és október 31. között minden biztosított személy, akinek szürkehályog műtétre van szüksége, kortól és jövedelemtől függetlenül speciális csomagban részesül, ami 30-50% -os kedvezményt jelent erre a műtétre, a lencse típusának függvényében.

A szürkehályog-műtét egynapos ellátásban történik, úgyhogy a betegeknek nem kell több napra kórházba feküdniük. Ezen túlmenően, a műtét után, a sebészeti beavatkozást követő első hónapban a betegeket hetente ellenőrizni fogja kezelőorvosuk.

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK

A NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ szemészeti rendelőjében minőségi szolgáltatásokat kínálnak korszerű berendezésekkel, nagy tapasztalattal rendelkező orvosok, ez adja a biztonságot betegeink számára.

A szemészeti osztály rendelkezik ágyakkal mind a folyamatos kórházi kezelést igénylő esetekre, mind pedig az egynapos sebészeti ellátásokra a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ második emeletén.

A szemsebészeti műtőegységet utolsó generációs berendezésekkel szerelték fel, mint a Laica F40 operációs mikroszkóp, Alcon Infiniti IP fakoemulzifikációs készülék, ami lehetővé teszi a mikro (1,2-2,0 és 2,2 mm) bemetszésekkel történő műtéti beavatkozásokat, illetve a betegek gyorsabb posztoperatív gyógyulását (24- 48 óra).

A szemészeti részleg felszereltségébe tartozik két lézer készülék is, amit másodlagos szürkehályog és zöldhályog kezelésére használnak.

Megjegyezzük, hogy a folyamatos kórházi kezelések mellett, egynapos beutalásokra is van lehetőség, ami lehetővé teszi a krónikus betegek látásfunkcióinak felmérését (glaukóma, diabéteszes retinopátia, látóideg-sorvadás és pigmentált retinopátia). A jelenlegi promóció szintén egynapos kórházi ellátásban történik, ami lényeges szempont az aktív betegek számára, akik így hamarabb folytathatják mindennapi tevékenységeiket.

Kérjük mindazokat, akiknek szürkehályog-műtétre van szükségük, kérjenek időpontot első konzultációra a SZEMÉSZETRE, a háziorvos által kiállított beutalóval, a Call Centeren keresztül, a 0259/444444 telefonszámon.

(Fizetett hirdetés: H74153)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!