ERDON Helyi hírek

2018.07.04. 07:52

Kész az első SDK Delta lakóépület. Az apartmanok több mint 60%-át már értékesítették!

A lakókomplexum a Nufărul negyedben épül, és 146 parkolóhellyel fog rendelkezni, ugyanannyival, mint amennyi az apartmanok száma.

A lakókomplexum a Nufărul negyedben épül, és 146 parkolóhellyel fog rendelkezni, ugyanannyival, mint amennyi az apartmanok száma.

A nagyváradi Nufărul negyed egyre vonzóbbá válik az ingatlanfejlesztők számára. A Félixfürdőhöz, Püspökfürdőhöz, illetve a körgyűrűhöz való közelség biztosítja a lehetőséget arra, hogy könnyebben el lehessen menekülni a város zsúfoltságából, ez pedig egyre fontosabbá kezd válni. Mindazok, akik ebben az egyre fejlődő, a városhoz is jól kapcsolódó negyedben szeretnének lakást maguknak, kis távolságokra minden olyan szolgáltatástól, amelyek megkönnyítik a mindennapokat a családok számára, az SDK – Delta lakóegyüttesből választhatnak otthont maguknak.

Magas minőségi standardok

A legmagasabb minőségi és biztonsági standardok szerint építve, modern megoldásokkal a fenntartási költségek csökkentése érdekében, az SDK Delta lakóegyüttes 2 részből áll, 146 lakást tartalmaz, amelyek közül 106 apartman 2 szobás, 36 lakás 3 szobás, 4 Penthouse stílusú. A gépkocsival rendelkezőknek nem lesz gondjuk a parkolással, hiszen 146 parkolóhelyet is kialakítanak.

Az első SDK Delta lakóépület már kész van, az apartmanok több mint 60%-át már értékesítették. Már elkezdődött a második lakókomplexum építése. Azok, akik most vásárolnak ebben a lakóépületben apartmant kedvezményben részesülnek.

Az apartmanok mindegyike rendelkezik saját balkonnal, és külön bejáratú, jó beosztású szobákból állnak. A 3 szobás lakások két fürdőszobával vannak ellátva. Mindkét épületrész interfonnal és modern, elegáns belterű, csendes és gyors felvonókkal lesz ellátva, amelyek 8 személy szállítására alkalmasak, és a parkolóból egészen a legmagasabb szintig közlekednek. Az elválasztófalakat és a szemétledobókat téglából építik, ami tökéletes hangszigetelést biztosít. A komplexum külső hő- és hangszigetelő burkolattal lesz ellátva, és A osztályú besorolást kap, ami alacsony energiafogyasztást jelent.

Az SDK-Delta lakóegyüttes fejlesztése két szakaszban történik, mindkét munkafázis a függőleges mozgást lehetővé tevő külön csomóponttal rendelkezik:

• Az első munkafázis az 1. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 márciusa.

• A második munkafázis a 2. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 decembere.

Fontos megjegyezni, hogy az építkezés ideje alatt a lakásokhoz egyedi áron lehet hozzájutni.

Több fotót és bővebb információkat az apartmanokról oldalainkon találhatnak:

Fizetett hirdetés

56317

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!