SDK Delta, egy új lakóegyüttes Nagyváradon!

Akt.:
SDK Delta, egy új lakóegyüttes Nagyváradon!
Lakást keresel Nagyváradon? Szeretnéd, hogy szép legyen, és a város egyik jó részén helyezkedjen el? Nos, akkor megtaláltad a megoldást az SDK Delta, az új lakóegyüttes révén, amelyet 2019-ben fejeznek be.

Az SDK-Delta lakóegyüttes építése jelenleg zajlik, és a Nufărulban, Nagyvárad folyamatosan fejlődő negyedében helyezkedik el, jól kapcsolódva a városhoz, kis távolságokra minden olyan szolgáltatástól, amelyek megkönnyítik a mindennapokat a családok számára.

A legmagasabb minőségi és biztonsági standardok szerint építve, modern megoldásokkal a fenntartási költségek csökkentése érdekében, az SDK-Delta lakóegyüttes 2 részből áll, 146 lakást tartalmaz, amelyek közül 106 apartman 2 szobás, 36 lakás 3 szobás, 4 Penthouse stílusú, illetve 146 parkolóhelyet is kialakítanak. Az SDK Delta stílust és eleganciát visz az életébe.

Az SDK-Delta lakóegyüttes fejlesztése két szakaszban történik, mindkét munkafázis a függőleges mozgást lehetővé tevő külön csomóponttal rendelkezik:

• Az első munkafázis az 1. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 márciusa.
• A második munkafázis a 2. rész megépítését foglalja magába, amelynek a befejezési határideje 2019 decembere.

Az építkezés ideje alatt a lakásoknak egyedi áraik lesznek. Több fotót és bővebb információkat az apartmanokról oldalainkon találhatnak:

https://www.facebook.com/sdk.delta/

http://sdkmanagement.com/proiect_delta.php

(Fizetett hirdetés – H 945094)