ERDON Helyi hírek

2017.11.02. 10:51

Gyere az asztalhoz! az ERA Parkban

Az ERA Parkban <span lang="hu-HU">újabb eseményre kerül sor, ezúttal a Ga</span><span lang="ro-RO">șca Zurli</span><span lang="en-US"> k</span><span lang="hu-HU">észült a gyermekek számára egy izgalmas programmal.</span>

Az ERA Parkban újabb eseményre kerül sor, ezúttal a Gașca Zurli készült a gyermekek számára egy izgalmas programmal.

A Gyere az asztalhoz! programra november 5.-én kerül sor, az ERA Park kupolája alatt, délután 17-18 órák között. Zurli szakács és a csapatának tagjai fogják bemutatni a gyermekeknek, hogy hogyan táplálkozzanak egészségesen, egy könnyed, vicces, barátságos programra lehet számítani. Továbbá a szakács arról is beszél a gyerekeknek, hogy hogyan illik ülni az asztalnál és illedelmesen enni, illetve a vízfogyasztás fontosságáról is szó lesz.

A Gașca Zurli az elmúlt években egy igazi híresség lett, a gyermekek nagy kedvence. A Zurli mesék és dalok szerzője Mirela Retegan. Minden produkciónak tanulsága van, oktatási célzattal alkották meg azokat. Az előadást ki is fogják vetíteni.

A részvétel ingyenes.

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!