ERDON Helyi hírek

2017.09.22. 18:14

Indul a Bodega kvíz új évada

Kedden, 2017.09.26-án 19 órai kezdettel indul a Bodega kvíz új évada, melynek keretében 2-6 fős csapatok mérik össze tudásukat, kellemes, kötetlen környezetben, egy kvízjáték keretében.

Kedden, 2017.09.26-án 19 órai kezdettel indul a Bodega kvíz új évada, melynek keretében 2-6 fős csapatok mérik össze tudásukat, kellemes, kötetlen környezetben, egy kvízjáték keretében. Mi a Bodega kvíz?

A Bodega kvíz egy kéthetente megszervezésre kerülő kvízverseny, melynek keretében 2-6 fős csapatok versenyeznek egymással. Minden fordulónak van egy győztese, mely lefogyasztható nyereményben részesül, azon kívül pedig a fordulónként elért eredmények fel lesznek jegyezve és az évad végén a legjobban szereplő csapatok is nyereményben részesülnek.

A csapatok egy sör/tea/üdítő fogyasztása mellett vitatják meg a kérdéseket, adják meg a válaszokat. A kvíz ideje alatt lehetőséged van ismerkedni, kikapcsolódni és új ismereteket szerezni.

Miért Bodega kvíz?

A Bodega kvíz keretében tudás/általános műveltség, valamint logikai alapú kérdésekre kell válaszolni. A témakörök, változatosak és számos témakört ölelnek fel, mint pl. irodalom, történelem, földrajz, zene, időszerűségek, politika, filmek, sorozatok, média, állatvilág, informatika, utazás, divat, gasztronómia stb.

Minden fordulóban vannak csapdakérdések, meglepő kérdések és meglepő válaszok. A Bodega kvíz keretében nemcsak a tudásod tesztelésére van alkalmad, hanem a tudásod bővítésére is.

Részt szeretnél venni, de attól tartasz, hogy nem elegendő a tudásod a másokkal való megmérettetésre?

Semmi gond, ez a játék elsősorban egy csapatjáték, melyen különböző tudású és érdeklődéskörű emberek vesznek részt, különböző korosztályból. A kérdésfeltevést követően a csapatoknak 1 perc áll rendelkezésükre a kérdés megválaszolására. Számos esetben a válasz félinformációkból áll össze: valaki valamikor olvasott/látott/hallott valamit, amiről valaki másnak eszébe jut valami és erről egy harmadik ember rájön a válaszra - ez teszi érdekessé és izgalmassá a játékot.

Részt szeretnél venni, de nincs csapatod?

Semmi gond, vedd fel a kapcsolatot velem (Buda Kinga, telefon: 0722-126-879), vagy gyere egyszerűen el az egyik kvízre és találunk csapatot, amelyikhez csatlakozzál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!