ERDON Helyi hírek

2017.07.06. 12:44

Baleset Mezőszakadát közelében

Szerdán nem sokkal éjfél után értesítették a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőséget (ISU), hogy baleset történt Mezőszakadát közelében, az 1-es számú országúton.

Szerdán nem sokkal éjfél után értesítették a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőséget (ISU), hogy baleset történt Mezőszakadát közelében, az 1-es számú országúton.Egy mikrobusz karambolozott, melyben nyolc lengyel állampolgár ült, négy felnőtt és négy kiskorú. A 42 éves sofőr nem tartotta be a megfelelő sebességet, emiatt kisodródott és a jobb oldali sáncba borult. A helyszínre gyorsmentők, tűzoltók, elsősegélynyújtók érkeztek az ISU-tól. Orvosi segítségre szorult a három felnőtt, 40, 46 és 49 évesek, és egy 10 éves gyerek, aki súlyosabb sérüléseket szenvedett, a másik három gyerek, 9, 11, 13 évesek csak zúzódásokat szereztek. Hét személyt kórházba szállították, négy személyt tovább vizsgálnak, a három zúzódást szerzett gyereket megfigyelés miatt tartják bent. A sofőr nem sérült meg, a helyszínen maradt a baleset körülményeinek vizsgálata miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!