ERDON Helyi hírek

2017.02.16. 13:33

Nőnek a strandbelépők árai

Március 1-től a várad-őssi strandra 14 lejbe fog kerülni a belépőjegy ára a felnőtteknek, 7 lejbe a gyerekeknek és a nyugdíjasoknak- jelentette be csütörtökön Liviu Andrica vezérigazgató.

Március 1-től a várad-őssi strandra 14 lejbe fog kerülni a belépőjegy ára a felnőtteknek, 7 lejbe a gyerekeknek és a nyugdíjasoknak- jelentette be csütörtökön Liviu Andrica vezérigazgató.

Liviu Andrica, a váradi Közterület-fenntartó Zrt. (ADP) vezérigazgatója hangsúlyozta azonban, hogy az akvapark esetében nem tervezik emelni a díjszabásokat. Érvértékelő sajtótájékoztatóján 2016 legnagyobb megvalósításának nevezte az élményfürdő megnyitását, bár azt is sietett hozzátenni, hogy még egyszer nem vágna bele a beruházásba. Arról számolt be, hogy tavaly decemberben 17 ezer, idén januárban 25 ezer látogatót vonzott a létesítmény, illetve decemberben több mint 900 ezer lejes, januárban pedig körülbelül 1 millió lejes bevételt indukált, miközben 2016 utolsó hónapjában 800 ezer lejt költöttek a működtetésére. (A januári kiadásokat még nem összesítették).

A saját költségvetésükből tavaly beszereztek egy szoláriumot (53.669 lej), egy porszívót (7.599 lej), egy „identitás tankönyvet” (60.340 lej), valamint promócióra is költöttek (159.512 lej- óriásplakátok Erdély-szerte, rádióreklámok, Facebook-hirdetések). Az idei esztendőben az akvapark dotációját bővítenék, szintén önerőből, vásárolnának egy szervert (14.000 lej), egy sátort (500.000 lej), egy mozgószínpadot (50.000 lej), egy defibrillátort (15.000 lej) és egy padlótisztító gépet (20.000 lej). Kisebb változtatásokat is eszközölnek: például megszüntetik a minibárt, mivel nem nyereséges, és lehetőséget biztosítanának ingyen fitneszre, valamint azt a problémát is meg kell oldják valahogy, hogy a kinti medencékben nem elég meleg a víz. Ugyanakkor pedig a nyári hónapokban vízi mentőket és takarítónőket alkalmaznának.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!