ERDON Helyi hírek

2016.04.12. 13:51

Mária-maratont szerveznek

2016. június 18. és július 10. között. Életforma, közösség, spiritualitás szlogennel 1300 kilométeres távon Mariazell és Csíksomlyó közt megszervezik a Mária-maratont.

2016. június 18. és július 10. között. Életforma, közösség, spiritualitás szlogennel 1300 kilométeres távon Mariazell és Csíksomlyó közt megszervezik a Mária-maratont.A kezdeményező a Mária Út Egyesület. A meghívott résztvevőkből álló csapat ultramaratoni futókból és túrakerékpárosokból áll, akik számára minden szolgáltatást biztosítanak. Az idei egy kísérleti alkalom, amelyen a megvalósíthatóságot próbálják ki. 2017-től minden évben és versenyként is meghirdetik, majd terveznek egy észak-dél útvonal kialakítását Czestochowa indulóponttal. A rendezvény nyitott mindazok számára is, akik egy-egy rövidebb-hosszabb szakaszra csatlakoznának mint kísérők, tőlük bejelentkezést és regisztrációt kérnek. A részvétel idén díjmentes, de a kísérők maguk gondoskodnak minden szükségesről. Bővebb információk (útvonaltérkép, napi szakaszok, csatlakozási lehetőség): www.mariamaraton.mariaut.hu, illetve www.mariaut.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!