ERDON Helyi hírek

2016.03.17. 13:53

Megvannak az eredmények

Megválasztották a napokban a Bihar megyei Orvoskamara tizenkilenc vezetőségi tagját, valamint a hét helyettes vezetőségi tagot.

Megválasztották a napokban a Bihar megyei Orvoskamara tizenkilenc vezetőségi tagját, valamint a hét helyettes vezetőségi tagot.

A vásárnapi választást megelőzően egyébként két választás érvénytelennek bizonyult, az egyik, tavaly megszervezett választás azért, mert az országos kamara álláspontja szerint a jelöltek közül háromnak nem lett volna joga feliratkozni, a márciusi választás pedig annak okán, hogy a tagoknak kevesebb mint kétharmada jelent meg. Amennyiben ezúttal érvényesnek ítéli a szavazás eredményét az országos kamara (s valószínűleg érvényes lesz, ugyanis ezúttal már nincs szükség kvórumra), a vezetőtanács a napokban megválasztja az elnököt, a három alelnököt és a főtitkárt, nyilatkozta dr. Bogdan Feder, a választási bizottság elnöke.

A vezetőtanácsi tagok a szavazatok sorrendje szerint a következők: dr. Carmen Pantiş, aki a legtöbb szavazatot kapta, dr. Oreste Straciuc, dr. Florian Bodog, dr. Adrian Duşe, dr. Ovidiu Burtă, dr. Marius Bembea, dr. Lucian Faur, dr. Ritli László, dr. Emil Boţcău , dr. Camelia Buhaş, dr. Gheorghe Bumbu, dr.Zoia Bitea, dr. Aurel Mohan, dr. Virgil Popa, dr. Aurel Dejeu, dr. Adrian Ţăgureanu, dr. Sorin Grozescu, dr.Vajda Molnár Éva Mónika és dr. Valentin Pantea.

A helyettes vezetőtanácsi tagok pedig, ugyancsak a szavazatok sorrendjében: dr. Marius Bocaniciu, dr.George Florea, dr. Dorina Popa, dr. Mariana Bodea, dr. Adrian Maghiar, dr. Aurelia Marti és dr. Gabriela Miculschi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!