ERDON Helyi hírek

2015.08.26. 14:29

Eladták az Ady-központot

Augusztus 26-án járt le az Ady-központként ismert váradi ingatlankomplexum és a hozzá tartozó telek eladására szervezett árverés határideje.

Augusztus 26-án járt le az Ady-központként ismert váradi ingatlankomplexum és a hozzá tartozó telek eladására szervezett árverés határideje.

A Codrilor utca 3. szám alatti, 10 ezer négyzetméternyi telken egy konferencia központ, és egy hotelnek épülő félkész ingatlan található. A város nyílt árverést hirdetett az ingatlan eladásáért. A licitálók augusztus 26-án délelőtt tíz óráig nyújthatták be zárt borítékban az árverésen való részvételre feljogosító dokumentációt. Az árverésen két váradi cég vett részt a Lotus Center és a Romexa cégek. Az árverést a legtöbbet kínáló cég, vagyis a Lotus Center nyerte meg. A cég 920.000 eurót (plusz áfa) ajánlott a komplexumért, míg a Romexa 910.000 eurót (plusz áfa). A nyertes cégnek három éven belül be kell fejeznie a beruházást, ellenkező esetben büntetést szabnak ki. A cég az adásvételi szerződés aláírását követő egy évben meg kell szerezze a félkész épület befejezéséhez/modernizálásához vagy egy új épület építéséhez szükséges építési engedélyt. Az engedély megszerzését követő két éven belül pedig be kell fejezni a munkálatokat is. A hét napos fellebbezési időszakot követő 30 napon belül a felek aláírják az adásvételi szerződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!