ERDON Helyi hírek

2015.05.06. 15:08

Örökítsék meg a leghangulatosabb pillanatokat!

A májusi Nagyvárad hangulatát bizonyára sokan sokféleképpen megörökítik fotókon, mi pedig szeretnénk, ha ezt velünk is megosztanák.

A májusi Nagyvárad hangulatát bizonyára sokan sokféleképpen megörökítik fotókon, mi pedig szeretnénk, ha ezt velünk is megosztanák.Kivirágzott, kizöldült a város, sorra nyílnak meg a teraszok, el lehet immár felejteni a pulóvereket, előkapni a kerékpárokat, hallgatni a rigókat: szóval igazán tavasz van. A májusi Nagyvárad hangulatát bizonyára sokan sokféleképpen megörökítik fotókon, mi pedig szeretnénk, ha ezt velünk is megosztanák. A téma szabadon választott, a lényeg az, hogy valamiképpen tükrözze, mit is jelent Önöknek/nektek a tavasz, a május – és Várad.

A felvételeket az erdon@russmedia.ro címre várjuk szerkesztőségünkbe, a név és az elérhetőség megadása mellett pár mondatos magyarázatot is kérünk mellékelni a fotóhoz. A képeket közzétesszük portálunkon és Facebook-oldalunkon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!