ERDON Helyi hírek

2014.08.19. 11:41

Radics Gigi-koncert Váradon

A nagyváradi önkormányzat együttműködve a debrecenivel, az idén is megszervezi a Nyitott ablak Európára-rendezvényt, immár tizedik alkalommal.

A nagyváradi önkormányzat együttműködve a debrecenivel, az idén is megszervezi a Nyitott ablak Európára-rendezvényt, immár tizedik alkalommal.A cívis városból áthozott öt allegorikus virágkocsit felvonultató menet augusztus 21-én, csütörtökön délután 16 óra körül indul a várad-rogériuszi úgynevezett cikk-cakk tömbházaktól, s halad a Dacia-sugárút- Petőfi park- Magheru/Sztaroveszky sugárút- December 1. tér útvonalon. Utóbbi parkba a Garasos-híd felőli oldalon érkeznek a kompozíciók és 20.30 óráig lesznek jelen. A felvonulók közt lesznek lovasok, a Pusztai Farkasok hagyományőrző egyesület íjászai, mesefigurák (Miki egér, Micimackó, Scooby Doo, Garfield, Csőrike stb.), román és magyar néptáncegyüttesek (Görböc, Nyíló Akác, Kéknefelejts), mazsorett- (Mystique, Phoenix, Korál) és moderntánc-csoportok (Feeling Dance, Unique Dance Studio, Sunshine, Tini Dance, Replay Dance). Valamennyien fellépnek a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt felállított színpadon is, majd könnyűzenekoncertek lesz, meghívottak a váradi Denisa Moşincat és a magyarországi Megasztáros Radics Gigi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!