ERDON Helyi hírek

2014.04.14. 13:26

Nagy biznisz

A Banat-Crisana Pénzügyi Befektetési Társaság által ellenőrzött nagyváradi Calipso cég elad a tulajdonában lévő 41 üzlethelyiséget, ugyanakkor több turisztikai jellegű vállalkozást is át kíván venni.

A Banat-Crisana Pénzügyi Befektetési Társaság által ellenőrzött nagyváradi Calipso cég elad a tulajdonában lévő 41 üzlethelyiséget, ugyanakkor több turisztikai jellegű vállalkozást is át kíván venni.A csomagban értékesíteni kívánt üzlethelyiségek kikiáltási ára négymillió euró. Ezekről a tranzakciókról dönt majd a befektetési társaság részvényesek közgyűlése május 19-iki rendkívüli ülésén. A gyűlés napirendjén szerepel a Calipso nevének megváltoztatása SIF Hoteluri rt-re. A Banat-Crisana Pénzügyi Befektetési Társaság portfóliójának legismertebb darabja a Calipso közvetítésével épült nagyváradi Double Tree by Hilton hotel, a létesítmény részvényeinek 96,65 százalékát birtokolja a befektetési társaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!