ERDON Helyi hírek

2013.04.22. 13:32

Sonkolyos: partyképes állapotban

Finisbe érkeztek a Sonkolyos Fesztivál szervezési munkálatai. Már zajlik a helyszín előkészítése is, s május 1-6 között kellemes elektromosság tölti majd be a teret a Nagy-Magyar-barlang környékén. Ott lesz ugyanis az elektronikus zenei partysorozat, amelynek médiatámogatója vagyunk.

Finisbe érkeztek a Sonkolyos Fesztivál szervezési munkálatai. Már zajlik a helyszín előkészítése is, s május 1-6 között kellemes elektromosság tölti majd be a teret a Nagy-Magyar-barlang környékén. Ott lesz ugyanis az elektronikus zenei partysorozat, amelynek médiatámogatója vagyunk.A szervezőktől megtudtuk, hogy elkészült a napi programbontás. Eszerint május elsején este Caveman fellépése nyit a barlangnál: utána Shorty, majd Lejerre. A további menetrend a következő: 2-án Norby Wilde, Gabriel M, Uncouth, Pytiu kever, 3-án pedig már egyszerre több partyhelyszín működik majd, s beindulnak a nagyszínpados programok is, a követezőkkel: DJ SNOW & MC AGENT, Matula, Elix, Lucian Boescu, Klaus EB, Sound of Sodom, Deepnb, Blue Strings, Basic Faces, Crosshair. 4-én STERBINSZKY, HORACE DAN D, JUST D LIGHT, Coxxo, Axel, Bizare, Flaavis, Peresh, 5-én pedig Crimi és Bob Fontana lesz a fellépő. A szervezők jelezték: bár főleg elektrófeszt lesz ez, tárgyalnak rockegyüttesekkel is fellépésekről, a kínálat színesítése érdekében. Több ezer látogatóra számítanak, a belépő egységesen 25 lej, amely gyakorlatilag teljes fesztiválbérletet jelent, napijegy nincs.

Szeghalmi Örs

Címkék#Sonkolyos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!