ERDON Helyi hírek

2012.09.26. 12:22

Október-ünnepség a hétvégén

Harmadik éve szervezi meg a nagyvárdai Ramada szálló az Oktober Fest rendezvényt. Péntektől vasárnapig ezúttal is várják a szórakozni vágyókat a szállodában, valamint a parkolóban.

Harmadik éve szervezi meg a nagyvárdai Ramada szálló az Oktober Fest rendezvényt. Péntektől vasárnapig ezúttal is várják a szórakozni vágyókat a szállodában, valamint a parkolóban.

A részletekről Romeo Ionescu, a nagyváradi Ramada szálló menedzsere, valamint Nadia Ionescu marketing igazgató tájékoztatott. A tavalyi és tavalyelőtti akcióhoz képest újdonság, hogy a tombola főnyereménye egy kétszemélyes kirándulás luxusautóval Budapestre, ahol egy napra az ottani Ramada Aquaworld hotelben nyújtanak szállást. Egy másik újdonság, hogy osztrák kolbászkülönlegességeket hozattak, ezek közül az egyik specialitás laktóz-, glutén- és adalékanyag mentes. „Tudjuk, elég furán hangzik, hogy egészséges importkolbász, de az egészséges étezés a trend világszerte, s mi igyekszünk követni” - mondta a hotel menedzsere.

Változatlan árak

A kinti sátrakban különféle német sörök közül lehet majd választani, a The Hub vendéglőben pedig, ahol elegánsabb italokat és eledeleket kínálnak, belga sörök is fognak szerepelni a menüben. Amúgy a sör és a kolbász árán semmit nem változtattak tavaly óta: a szűretlen sör ára hat lej lesz, a világos söré pedig öt lej. Az idén is különféle osztrák és német ételspecialitásokkal készülnek, s a hotel vezetői azt ígérik, hogy kevesebbet kell majd sorban állni, mint tavaly. Minden egyes fogyasztás áráért egy tombolajegyet is adnak majd, s a gyerekek a szülők fogyasztásáért cserébe ingyen vehetik majd igénybe a felfújható csúszdákat.

Zene

A zenét az idén is az osztrák Gastein együttes biztosítja. Az Oktober Fest pénteken 17-től 24 óráig, szombaton és vasárnap pedig 12-től 24 óráig tart, s minden nap 12-től 16 óráig tíz százalék kedvezményt biztosítanak. Tavaly egyébként több mint négyezer liter sör fogyott, s a szervezők remélik, hogy ezúttal még több sört isznak majd a váradiak. Természetesen nem hiányoznak majd a már hagyományos sörivó versenyek sem. Mint megtudtuk, ezen a rendezvényen is – akárcsak az elmúlt években – gyűjtést szerveznek hátrányos helyzetben lévő családok számára. A szervezők arra kérik azokat, akik részt kívánnak venni ebben, hogy vegyék fel a kapcsolatot a szálló marketing osztályával. A különféle jótékonysági akciók amúgy a Ramada-franchise részét képezik, de amint az igazgató elmondta, amúgy sem maradnának érzéketlenek a váradiak szociális gondjaira.

Neumann Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!