ERDON Helyi hírek

2012.09.03. 16:33

Emberölési kísérlet

A Bihar megyei ügyészség szeptember 3-án bűnvádi eljárást indított, illetve 24 órára szóló elfogatási parancsot adott ki Berce Sever nevére, akit minősített gyilkossági kísérlettel vádol. Ugyanakkor azt javasolja a <em>bíróságnak</em>, hogy 29 napra szóló letartóztatást bocsásson ki a gyanúsított nevére.

A Bihar megyei ügyészség szeptember 3-án bűnvádi eljárást indított, illetve 24 órára szóló elfogatási parancsot adott ki Berce Sever nevére, akit minősített gyilkossági kísérlettel vádol. Ugyanakkor azt javasolja a bíróságnak, hogy 29 napra szóló letartóztatást bocsásson ki a gyanúsított nevére.

A vád szerint Berce Sever az áldozat B. V. férje, és 3 kiskorú gyermekük van. Az asszony a válást kezdeményezte, minek következtében egyre nőtt a köztük levő feszültség. Szeptember 2-án a vita odáig fajult, hogy a férj fogott egy kést és mellbe szúrta a feleségét. A mentők gyors közbeavatkozásának köszönhetően az asszony túlélte a támadást. Az ügyben folytatódik a nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!