ERDON Helyi hírek

2012.07.12. 11:41

Elmarad a Rock Evolution Festival

Két nappal a nagyváradi Rock Evolution Fesztivál kezdete előtt közölték a szervezők, hogy az áram biztosításának nehézségei miatt elmarad a rendezvény.

Két nappal a nagyváradi Rock Evolution Fesztivál kezdete előtt közölték a szervezők, hogy az áram biztosításának nehézségei miatt elmarad a rendezvény.

 

Nagyvárad és feltehetőleg a régió rockerei nagyon csalódottak amiatt, hogy elmarad a nagyváradi Rock Evolution Fesztival, ugyanis az eseményre olyan nagynevű metál együttesek voltak beígérve, mint a Death Angel, a Biohazard, vagy a Sepultura. A nagyváradi esemény szervezője, az NZS Production szerda este közölte hivatalosan, hogy elmarad a fesztivál. Telefonon hívtuk a fesztivál fő szervezőjét, a Deutch Pálként bemutatkozó fiatalembert, aki elmondta, hogy a nagyváradi körgyűrűn az épülő Baumax áruház melletti telken lett volna a fesztivál, csakhogy a Baumax az utolsó pillanatban visszamondta az áramszolgáltatás biztosítását, és már nem lehetett alternatív áramforrást találni, ezért voltak kénytelenek a szervezők lefújni a fesztivált. Arra a kérdésünkre, hogy a rajongók miképpen kapják vissza a már megvásárolt jegyek árát, Deutch Pál elmondta, hogy már közölték a hírt a jegyforgalmazó Eventim céggel a hírt, és az Eventim minden igénylő számára visszatéríti a megvásárolt jegyek árát. Mint mondta, már értesítették az érintett együtteseket is a fejleményekről.

Pap István

Az áramhiány miatt nem jön a Sepultura

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!