ERDON Helyi hírek

2012.03.19. 16:56

Kiraboltak egy üzletet

Hétfőn, március 19-én, egy pékség alkalmazottja kirabolta munkaadójának üzletét, egy késsel fenyegetve meg a várandós eladónőt, nyakán meg is sebesítve.

 

Szatmárnémetiben egy 33 éves férfit vettek 24 órára őrizetbe a rendőrök akit azzal gyanúsítanak, hogy megtámadta és egy késsel megvágta az eladó nyakát, felszíni sérülést okozva. A gyanúsított hétfő reggel bement a Trandafirilor és Anton Pann utcák kereszteződésében levő kenyeres üzletbe azzal az ürüggyel, hogy a kenyér minőségét ellenőrzi, mivel a pékség próbaidős alkalmazottja. A 26 éves eladónőnek gyanús volt a férfi viselkedése, ezért telefonon értesítette a pékségben levő felettesét, aki arra kérte, próbálja az üzletben tartani, mivel március 19-re virradólag a pékségből ellopott 4780 lej készpénzt. A férfi rájött az eladónő szándékára, ettől dühbe gurult és nekitámadt, megütötte, majd egy késsel megfenyegette, így sikerült 130 lej készpénzt rabolnia a boltból, közben megvágta az eladónő nyakát, ám csupán felszíni sérülést okozott a várandós nő nyakán, derül ki a Szatmár Megyei Rendőrség közleményéből. A támadó elmenekült a helyszínről, ám az utcán egy szolgálaton kívül levő határrendész a nyomába eredt és 70 méternyi követés után elkapta a támadót és a rendőrség megérkeztéig a helyszínen tartotta. A helyszínre érkezett rendőrök kiderítették, hogy az elkövető M. Andrei, akit az ügyészek hétfőn 29 napos előzetes letartóztatásba helyeztek. A nyomozók elmondásából kiderült, hogy visszaeső bűnözőről van szó, hiszen nagymamája meggyilkolása miatt 18 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ám abból 15 évet ült le, nemrég szabadult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!