ERDON Helyi hírek

2012.02.19. 15:01

Esküvői vásár a sportcsarnokban

Az elmúlt hétvégén kilencedik alkalommal szervezték meg az Expo Mariage esküvői vásárt az Antonio Alexe sportcsarnokban. A vásáron idén is nagy volt az érdeklődés.

Az elmúlt hétvégén kilencedik alkalommal szervezték meg az Expo Mariage esküvői vásárt az Antonio Alexe sportcsarnokban. A vásáron idén is nagy volt az érdeklődés.

 

 

A február 17–19. között megszervezett esküvői vásár elsősorban azokat a fiatal jegyespárokat szólította meg, akik 2012-ben szeretnék megtartani esküvőjüket. A vásáron szinte minden szükséges szolgáltatást megtalálhattak, sőt válogathattak is az ízlésüknek megfelelően, amely az esküvő megszervezéséhez nélkülözhetetlen. A hagyományos standok mellett az érdeklődők a japán konyha kínálataival is megismerkedhettek. Ezen kívül az esküvői galambok mellett most már pillangókat és lampionokat is rendelhetnek a nagy napra, hogy még meghittebbé tegyék a pillanatot. A stadion épületébe lépve nagy nyüzsgés fogadta az érkezőket, a standoknál különféle ajánlatokat kaphattak az érdeklődők, legyen szó ruhákról, ékszerekről, meghívókról, dekorációkról, kiegészítőkről, zenéről vagy tortáról. A menyasszonyi ruhákat kiállítók szép számban jelentek meg, és mivel némi kedvezményt is ajánltak, sorban álltak a fiatal arák, hogy felpróbálhassák a nekik tetsző ruhát. Természetesen a vőlegények is válogathattak az elegáns öltönyök közül. A torták és édességek ismét nagy sikert arattak, de meg lehetett tekinteni egy-egy szépségszalon vagy virágkötő üzlet kínálatát is. Sokan voltak, akik profi fotózást és/vagy hangosítást kínáltak. Egy-egy étterem vagy hotel is képviseltette magát. Szombaton a szokásos menyasszonyi ruha bemutatót is megtartották, és a tombolán egy szerencsés hölgy egy értékes menyasszonyi ruhát is nyert.

 

Házasság Hete

 

Idén a vásár alatt nem csak a külsőségekre fektették a hangsúlyt, hiszen a Házasság Hete kampány égisze alatt Alin Creţu pszichológus és Katona Tibor egy standnál a házasság fontosságával, lelki részével foglalkoztak. Filmvetítés mellett, az érdeklődők egy a házasságra vonatkozó kérdőívet is kitölthettek. A Házasság Hete kampány során különböző iskolákban is folytattak foglalkozásokat. A kisebb-nagyobb korosztályú gyermekek tanácsokat írtak és rajzoltak a fiatal házasoknak és a házasság előtt állóknak. Ezeket a tanácsokat a helyszínen el lehetett olvasni, valamint a résztvevők egy-egy rajzot is kaptak.

 

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!