ERDON Helyi hírek

2012.02.21. 13:32

Erkölcsi bizonyítvány

Bihar megye - Mától a szalontai rendőrség is kiállít erkölcsi bizonyítványt, ugyanis ezt megelőzően megkapták a Szalontai Polgármesteri Hivataltól a szükséges számítástechnikai eszközökre való pénzt, a Bihar megyei Rendőrség szakemberei pedig beindították a szükséges számítógépes programot és biztosították a személyzetet.

Bihar megye - Mától a szalontai rendőrség is kiállít erkölcsi bizonyítványt, ugyanis ezt megelőzően megkapták a Szalontai Polgármesteri Hivataltól a szükséges számítástechnikai eszközökre való pénzt, a Bihar megyei Rendőrség szakemberei pedig beindították a szükséges számítógépes programot és biztosították a személyzetet. Az igénylőknek a három közül az egyik feltételt kell teljesíteniük: a születési helyük, lakhelyük, vagy tartózkodási helyük Szalontán, vagy a községhez tartozó települések egyikén kell legyen. Ezek a következők: Keményfok, Feketebátor, Cséffa, Illye, Alsókocsoba, Gyapjú, Madarász, Olcsa, Oláhszentmiklós, Tenke, Tulka. Ezenkívül szükséges még, hogy rendelkezzenek személyi számmal, ne szerepeljenek a nyilvántartásban elítéltekként (ellenkező esetben a megyei rendőrségen, a nagyváradi Dunărea u. 2. sz. alatt igényelhetik az okiratot), legyen érvényes személyazonossági okiratuk, a tartózkodási helyüket bizonyító pecsét legyen érvényes. A szükséges iratok: személyazonossági bizonyítvány vagy személyi kártya eredetiben, kincstári számla arról, hogy kifizették a 10 lejes illetéket, 2 lejes okmánybélyeg, vagy az összeg kifizetését igazoló számla a szalontai polgármesteri hivataltól, kitöltött kérvény (a formanyomtatványt helyben igényelhetik). Nyitvatartás minden kedden 11 és 13 óra, valamint minden pénteken 10 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!