ERDON Helyi hírek

2010.04.08. 12:08

Incidens Berettyócsohajon

<p>Bihar megye - Ellentmondanak az érintett felek álláspontjai azzal az incidenssel kapcsolatban, mely Berettyócsohajon történt még húsvét hétfő délután és amelynek során egy fegyver is elsült.</p>

Az incidens Alexandru M. és egy másik csohaji lakos valamint a helyi rendőrség között alakult ki. A 32 éves férfi azt állítja, hogy a helyi főparancsnok és egy másik rendőr inzultálták és megverték őt, sőt élettársát is bántalmazták. A rendőr figyelmeztető lövése akkor dörrent el, amikor Alexandru védekezésül egy vasrúdat vett a kezébe. Legalább is ezt állítja a lopásért és testi sértésért már többször is előállított férfi. Az ügyben Adrian Catalin Bucur a Bihar megyei rendőrség főparancsnoka azt nyilatkozta, hogy belső vizsgálatot folytattak annak kiderítésére, hogy jogosan használta-e a fegyverét a rendőr. Elmondta, hogy a vizsgálat azt igazolta, hogy jogos volt a fegyverhasználat. Hozzátette: hét szemtanú igazolta, hogy Alexandru M. - aki egyébként visszaeső bűnöző - erősen ittas állapotban volt és erőszakosan viselkedett a rendőrökkel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!