ERDON Helyi hírek

2010.03.26. 13:02

Kijelölték az árusítóhelyeket

<p>Nagyvárad - A helyi önkormányzat egy rendelettel kijelölte azokat az utcai árusítóhelyeket, ahol húsvéti ünnephez kapcsoló árucikkek (virágok, üdvözlőlapok és ajándéktárgyak) forgalmazhatóak március 30. és április 5. között.</p>

Ezek a következők: a Sétálóutca, a Körös áruház előtti tér, a Szent László/ Unirii téri villamosmegálló, az Aradi úti 44. számú óvoda környéke, a Războieni utca (a Bunexim előtti buszmegálló), a Sovata és a Fagului utcák kereszteződése, a Menumorut utca, valamint a várad-szőlősi és a várad-rogériuszi piacok előtti övezet. Tilos kartondobozban árusítani virágot és műanyagzacskóval, textilanyaggal vagy kartonnal védekezni eső ellen. A kereskedők a városháza földszintjén található 23. számú irodában tehetnek le kérvényeket, ezekben a napokban 8.30-14.00 óra között. A beadványokat egy szakbizottság elemzi, a testület által elfogadott listát pedig március 29-én függesztik ki az Ingatlankezelő Igazgatóság székhelyén.

Szintén ehhez kapcsolódó hír, hogy a Közösségi Rendőrség március 25-29. között ellenőrzi, hogy az érintettek betartják-e az utcai árusításra vonatkozó határozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!