ERDON Helyi hírek

2010.01.18. 07:43

Ütöttek a Dumaszínház stand uposainak poénjai

<p>Szatmárnlmeti - A hétköznapok szürkeségéből kilépve, igazi felüdülést jelentett szombaton Hadházi László, Dombovári István és Bellus István első szatmárnémeti fellépése, mely nem kímélte a rekeszizmokat.</p>

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Szatmárnémetiben a stand up műfaj, ezt bizonyítja, hogy szombaton kétszer is megtelt a filharmónia nevetésre vágyó személyekkel, akik a Dumaszínház három tagjának, Hadházi László, Dombovári István és Bellus István, előadását élvezhették.

Dombóvári István arról vált híressé poénjai mellett, hogy negyven kilogrammot fogyott. Az est folyamán megtudhattuk ennek a nagy fogyásnak a nehézségeit, természetesen egy kis öniróniával és humorral megspékelve. Hiszen egy 130 kg-os személynek nem lehetett egyszerű besétálni a sportszerüzletbe és ott a tökéletes alakkal rendelkező eladótól futópőadot vásárolni. Ugye mindenki el tudja képzelni, hogy a nagy fogyás titka könnyeket csalt a nevető közönség szemébe. Mintegy görbe tükröt tartva a magyar társadalom elé, megtduhattuk, hogy sokan a Himnuszt csupán a Tiesto változatában ismerik, és nem tudják azt sem, hogy Kölcsey ki volt, nem meglepő, hogy őt is dj-nek vélik a magyar fiatalok.

Bellus István az iwiw internetes barátkereső oldalát méltatta, saját bevallása szerint itt ő már szerepelt webáruház-biztonsági őreként, gombfoci-edzőként, email-kézbesítőként, és nagy csodálkozására akadtak olyanok akik ezt elhitték. Megtudhattuk, hogy az ő szomszédasszonya két mosogatótablettát adott a mosogatógépnek, jutalom gyanánt, amiért az előző napon nagyon szépen elmosta az esényeket.

Hadházi László elmondta, hogy ő falusi származású, ahol az a szokás, hogy mindenki iszik, emiatt nincs babysitter a környékükön. Ennek okán kifejlesztették a biztonságos gyermekmegörzőt: be kell kenni a fürdőkád belsejét disznózsírral és a gyereket abban hagyni, míg távol tartózkodnak. Hazatértükkör a gyerek biztosan a fürdőkádban lesz.
Igazán sajnálhatja mindenki aki nem volt jelen az előadáson, hiszen a poénokat nem lehet visszadni, azonban a stand uposok elmondták titkukat: mindenki saját környezetében keressen vicces, ügyetlen szomszédot, családtagot, és garantáltan sikeres stand upossá válik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!