ERDON Helyi hírek

2009.01.02. 12:48

Szilveszter Nagyvárad gyermekvárosában

<p>Nagyvárad - Változatos és meglepetésekben gazdag programmal szórakoztatták a gyerekeket a Gyermekvárosban szervezett szilveszteri mulatságon, melyre december 30.-án, kedden került sor. A pavilonban felállított szinpadon tehetséges gyerekek léptek fel tánccal, énekkel.</p>

Az ismertebb gyermekdalok és popszámok mellett népdalok is elhangzottak, ezekre a gyerekek tánctehetségüket is bebizonyíthatták. A játszótéren egy percre sem állt meg az élet, a gyermeksereg mindvégig uralta a terepet. Népszerű résztvevője volt az eseménynek Igor bohóc, aki édeséget ajándékozott a gyerekeknek és különböző mutatványokkal szórakoztatta őket.

A jó hangulatot  még további bohócok, állatmaskarába öltözött szereplők biztosították. Az emeleten nagy sor alakult ki az arcfestésnél, de sok érdeklődő volt a magyar nyelven zajló programokon is. Az estét a nyolc órakkor kezdődő látványos tüzijáték  várva várt pillanata zárta.

Mészáros Tímea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!