ERDON Helyi hírek

2008.10.27. 13:20

„Beleköptek” a gyerekek levesébe

<p>Nagyvárad - Pénteken este a No Problem diszkóban tartották a vátradi Dimitrie Leonida Műszaki Kollégium gólyabálját, az esemény a csendőrök figyelmét sem kerülte el, s fokozott biztonsági intézkedéseket foganatosítottak a környéken a szórakozó fiatalok biztonsága érdekében.</p>

Így figyeltek fel a Magnólia parkban nyolc fiatalemberre, akik az egyenruhások láttán futásnak eredtek, több husángot hagyva maguk után. Csak egyet sikerült utolérniük a zsandároknak a fiúk közül, nála egy vipera darabját találták meg a motozáskor. A fiatalember beismerte: egy hat fős társaságot vártak, leszámolásra készültek egy lány miatt.

A csendőrök folytatták a járőrözést, s éjjel egy óra tájban megláttak a környéken négy fiatalt, akik ismerősnek tűntek a korábbi futkorászásból. Igazoltatták s megmotozták őket, a 18 éves H. L. A.-nál találtak egy 19 centis pengéjü kést. Vizsgálatot indítottak ellene illetéktelen fehérfegyver-tartásért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!