ERDON Helyi hírek

2008.05.24. 20:33

Súlyos közúti baleset Lázáriban

<p>Szatmár megye - Súlyos közúti baleset történt május 24-én délután, a Szatmár megyei Lázári községben. A riasztás 17.32 órakor érkezett a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségéhez. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-Baleset%20L%C3%A1z%C3%A1riban_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A helyszínre kiérkező tűzoltók a Dacia típusú személygépkocsiban rekedt két utas kimentéséhez láttak hozzá, a kiérkező mentősök segítségével, amíg a rendőrség biztosította a helyszint. Szemtanúk elmondása szerint, a Dacia szabályosan haladt az úttesten, azonban egy Volkswagen vezetője nem adott elsőbbséget. Az ütközés következtében mindkét jármű megpördült az úttesten, majd a Dacia az árokba borult.

A Volkswagen két utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, azonban a Dacia utasait a mentősök a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. Egy szemtanú, aki a Volkswagen gépjármű hátánál haladt, elmondta, hogy az "elsőbbség adásra kötelező tábla" nem jól látható helyre van kihelyezve, így o is biztos figyelmen kívül hagyta volna azt. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!