ERDON Helyi hírek

2008.03.03. 11:33

Báloztak a Lions Club tagjai

<p>Bihar megye - Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelte március 1-én a Felix Fürdői International szálloda éttermében a nagyváradi Lions Club. <DIA alt="Lions Club 2008.03.03" height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lions_Club_2008_03_03/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Lions Club 2008.03.03" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Éjszakába nyúló bálozásnak adott otthont szombat este az International szálloda. A váradi oroszlánok, vagyis a Lions Club és a Lions Club 22 tagjai jótékonysági bállal örvendeztették meg magukat, illetve a bevételből támogatókat. Liviu Lupea, a Lions Club elnöke röviden felelevenítette a Lions Club történetét, majd mindenkit adakozásra és mulatásra szólított.

A bevétel rendeltetése

Mint ahogan ő, majd később a rendezvény házigazdája, Daniel Vulcu színész többször is elmondta: azért gyűltek össze, hogy mindenki üres zsebbel távozzon. Az adakozásnak számos lehetősége volt: értékes festményeket, dísztárgyakat bocsátottak árverésre, hogy azok a kikiáltási ár többszöröséért keljenek el, de szép tárgyakat is nyerhettek azok, akik az est folyamán tombolást vásároltak. A harmadik adakozási forma az a nagy urna volt, melyet a bejárat közelében helyeztek el. A szervezők elmondták, mire szánják azt a több tízezer lejes bevételt, amely az est folyamán összegyűlt: két gyermeket szeretnének belőle támogatni, hogy ők is ugyanolyan körülmények között nőhessenek fel, mint bármelyik más gyermek. Eddig 200 ezer lej gyűlt össze, ehhez adódik hozzá a jelenlegi bevétel. A gyermekeknek lakást vesznek, és nevelőszülőket helyeznek melléjük. Emellett szó esett jelenlegi projektjeikről is.

Az est főbb momentumai

Az érkező vendégek hölgytagjait márciuskával és pezsgővel fogadták a szervezők, majd a helyfoglalás után Daniel Vulcu színész vette át a szót, hogy felkonferálja az éppen színpadra lépő énekeseket, és táncra hívjon mindenkit. Minden fogás után az est pohárnoka tartott rövid beszálomolót arról, hogy milyen bort kóstolhatnak ezúttal a vendégek. Szintén jeles esemény volt a Lions Club legújabb tagjának fogadalomtétele, és a két árverés is. Az est sztárvendége A.G. Weinberger volt, aki hajnalig zenélt.

Nagy Anikó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!