ERDON Eletmód

2011.09.13. 09:16

Őszi smink divat

A hideg idő beköszöntével a természet nyugovóra tér, a színek, amelyek körülvesznek minket megváltoznak. Sárgulnak a levelek, lombjukat lehullajtják a fák.

A hideg idő beköszöntével a természet nyugovóra tér, a színek, amelyek körülvesznek minket megváltoznak. Sárgulnak a levelek, lombjukat lehullajtják a fák. Az emberre éppoly hatással van a változás. Fázunk, ruházatunkat lecseréltük melegebbre, ezáltal az árnyalatok, amelyeket magunkra öltünk is melegséget árasztanak. De lássuk, milyen az őszi smink divat?

Nyáron a pezsgésben, a napsütésben vágytunk az élénk, tüzes vibrálásra, és ez természetesen a megjelenésünkben is megmutatkozott. Ősszel lelassul a természet, a barna szín és árnyalatai a lélekre is megnyugvással hatnak. Ősszel a ruházat és a sminkdivat színei is tükrözik a nyugalmat. A környezetünk hatással van az emberi lélekre. Elsősorban ez az oka annak, hogy ezek a színek évről évre a körforgással visszatérnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!