ERDON Állás

2019.01.31. 11:39

A Henri Coandă Kulturális Alapítvány Henri Coandă posztliceális iskolája

1997-ben történt létrehozása óta a Henri Coandă Kulturális Alapítvány aktív szerepet játszik a közösségi életben, megoldásokat keresve tagjainak konkrét szükségleteire, ami a munkaerő fejlesztését illeti.

1997-ben történt létrehozása óta a Henri Coandă Kulturális Alapítvány aktív szerepet játszik a közösségi életben, megoldásokat keresve tagjainak konkrét szükségleteire, ami a munkaerő fejlesztését illeti.

Természetes következmény, hogy az alapítvány a különféle közösségeknek szakmai képzési programokat indított, tanulmányi szinttől függetlenül, mára elérve oda, hogy képzési időszakokat, kurzusokat, minősítési és szakosítási és tökéletesítési tanfolyamokat tart 45 szakmában, mint például:

szakács, cukrász, pincérkereskedelmi dolgozó, borbély – fodrász, manikűrös – pedikűröst, masszőr technikus, kozmetikus, ápolónő, fitnesz edző - tréner instruktori szint, adatrögzítő, érvényesítő és feldolgozó operátor, könyvelő, földgáztöltő operátor, a higiénia alapfokú fogalmai, szakmai kompetenciák értékelése, oktató, felügyelő - emberi erőforrások referens, műköröm készítő stylist, oktató instruktor, projektmenedzser, metodista, gyermekgondozó nevelő, oktatási szolgáltatók és programok értékelése, átruházható kreditekkel rendelkező tanárok továbbképzése - az oktatási egységek hatékonyságának biztosítása az oktatási egységekben - osztály menedzsment, személyes adatok védelme.

A helyi piacon megtapasztalt siker egy fejlesztési stratégia kidolgozását bátorította, ennek köszönhetően a a Henri Coandă Kulturális-Humanitárius Alapítvány ma már egy 17 központból álló országos hálózatot igazgat országszerte.

A nagyváradi Henri Coandă posztliceális iskola az első ilyen jellegű magán tanintézmény, amelyet országos szinten akkreditáltak.

Szigorúan megfelel a humán erőforrás képzés kihívásainak az olyan területeken, mint az egészségügy és a pedagógia, a turizmus és az ellátás, az esztétika és az emberi test higiéniája, mechanika, a szakok pedig:

általános orvosi asszisztens, gyógyszerész asszisztens, orvosi asszisztens, balneo-fizio-kinetoterápiában, röntgen asszisztens, ergoterapeuta, rehabilitációs pedagógus, hotelmenedzser asszisztens, étkezési technikus, műszaki mester, kozmetikus, stylist.

A munkaügyi tanulmányokat más szervezetekkel egyetemben folytatjuk annak érdekében, hogy felmérjük a munkaerő-piaci keresletet, a regionális/országos fejlődés szükségleteit, ez pedig a Henri Coandă posztliceális iskolát az elsők közé helyezi azon tanintézmények között, amelyek a humán erőforrás nevelés területén tevékenykednek.

Az igazoltság biztosítja az országos és nemzetközi elismertséget.

Az innováció és a kutatás – meglátásunk szerint – a sikeres jövő feltétele, és olyan megoldásokat, lehetőségeket, stratégiákat követ, amelyek révén a nevelési célunk elérhető.

Bârsei utca 16A szám

Postai kód: 410423

Nagyvárad, Bihar megye

Tel.: 0259 433 532

Fax: 0259 465 113

E-mail: henri.coanda.oradea@gmail.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!