Erdély hírei

2018.08.05. 10:43

Több mint 300 személy szorult orvosi ellátásra az Untold fesztivál második napján

Több mint 300 személy szorult orvosi ellátásra az Untold fesztivál második napján.

Több mint 300 személy szorult orvosi ellátásra az Untold fesztivál második napján.A rendőrség és a csendőrség 28 bírságot rótt ki, összesen 14.510 lej értékben - tájékoztatat a Kolozs megyei csendőrség közleménye.

A rendfenntartók 22 esetben bűncselekmény elkövetése miatt léptek közbe. A nyomozás minden esetben ügyészségi felügyelettel történik.

A fesztivál második napján 346 személy szorult elsősegély ellátásra.

A rendfenntartók szerint a második napon nem került sor olyan incidensre, amely súlyosan sértette volna a csendet és a közrendet.

A fesztivál biztonságát több mint 1.200 csendőr, rendőr, tűzoltó és egészségügyi személyzet ügyeli fel.

Az első nap folyamán 270 személyt részesítettek elsősegélyben és 26 bírságot szabtak ki.

A szervezők szerint a fesztivál második napján 89.000 vendég vett részt. A főszínpadon koncertezett Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo és KSHMR. A fesztivál többi színpadán több mint 40 előadó lépett fel, köztük Solomun, a Satra B.E.N.Z, a Noisia és a Modestep.

Az augusztus 2-a és 5-e között Kolozsváron zajló Untold fesztivál tíz színpadán összesen 250 előadó ad koncertet. A szervezők mintegy 350.000 vendégre számítanak. A főszínpad a Kolozsvár Arénában van, de a fesztivál lezárt részéhez tartozik a Sétatér és a sportcsarnok környéke is. Ezen a részen augusztus 8-ig forgalomkorlátozás van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!