Erdély hírei

2017.09.19. 11:34

Ipari forradalom 4.0 – Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága? XXVI. Közgazdász Vándorgyűlés, Kolozsvár 2017. október 6–8.

Még mindig lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére.

Még mindig lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére.2017. október 6-8. között Kolozsváron lesz a 26. Közgazdász Vándorgyűlés, ahol közel 35 neves, szakmabeli előadóval vitathatjuk meg, hogy milyen irányba befolyásolják a digitális technológiák a gazdasági élet különböző területeit. Idei témánk az Ipari forradalom 4.0. Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága?, amit plenáris előadások, kerekasztal beszélgetések segítségével fogunk körbe járni a hat tematikus szekció mellett:

Ipari forradalom 4.0 – informatizálás a mindennapokban

Fintech – zajló forradalom a pénz világában

Digitalizáció és automatizálás: marketing a negyedik ipari forradalom után

Házon belül, ajtón kívül – a kiszervezés vállalati kérdései

Hatékonyság olcsóbban – lean management

Mestesrésges intelligencia és/versus emberi munkaerő

Vándorgyűlésünk keretén belül egyrészt minél több tudást és információt kívánunk átadni a résztvevőknek, másrészt pedig lehetőséget szeretnénk nyújtani a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére. Ennek jegyében, a szakmai találkozónak minősülő eseményre számos magyarországi, vajdasági és szlovákiai meghívott mellett helyet kapnak azok az erdélyi digitális „guruk” is, akik sikerüket a negyedik ipari forradalom vívmányainak köszönhetik. Idei vándorgyűlésünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a fejlődni kívánó vállakozók jobban áttekinthessék azokat a lehetőségeket és kötelező érvényű kihívásokat, amelyek az elkövetkező években országunk gazdasági tervezésének irányát jelentős mértékben befolyásolják majd.

Beszélgessünk együtt a környezetünk változásáról, melyet minden területen befolyásol a technológia fejlődése, és tekintsük át országunk, társadalmunk fejlődésének lehetőségeit és kihívásait a globális piac követelményeihez való felzárkózásban.

A Vándorgyűlésre szeptember 27-ig lehet regisztrálni, a vandorgyules.rmkt.ro honlapon. Ugyanitt folyamatosan frissülő tartalmak által követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!