Bulvár

2007.10.20. 07:23

Halle Berryt baleset érte

<p>Újabb hírességnek gyűlt meg a baja a tolakodó fotósokkal. Most Halle Berry szenvedett miattuk kisebb balesetet. <dia width="850" height="630" alt="Halle Berry 2006.08.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Halle_Berry_2006_08_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Halle Berry 2006.08.15." /></a></dia></p>

Halle Berryt még soha nem zaklatták ilyen sokat. Mióta kiderült terhessége, minden lépését fotósok hada követi. Ez okozta most a bajt.

A színésznő autójával egy falnak koccant, állítása szerint azért, mert a fotósok leszorították az útról.
"Csak azért történhetett meg a baleset, mert a paparazzik szorosan a nyomomban voltak” - mesélte Halle Berry. Természetesen először a baba jutott eszébe.

"Csak ültem az autómban, előttem a hatalmas fal, és rögtön az jutott eszembe, remélem a babának nem esett baja. Teljesen egyedül és segítség nélkül voltam.” - mondta a színésznő.

A fotósok azonban segítségnyújtás helyett tovább kattogtatták gépeiket, hogy minél jobb képeket készíthessenek a baleset helyszínén.

Halle Berry végül autómentőt hívott, nem azért mert akkora kár esett volna az autóban, hanem másképp nem tudott kiszállni a fotósoktól.

Ami még jobban felháborította a szép színésznőt, hogy pár órával utána megjelentek az interneten az első hírek, mely szerint szabálytalanul parkolt, és ezért elszállították autóját. "Ez hazugság, és a fotósok is tudják, hogy az ő hibájukból kellett az autómat a baleset után elszállítani.”

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!