Bihar hírei

2017.08.20. 21:20

Családi vitának lett az áldozata

Szombatról vasárnapra virradó éjjel az ügyészség 24 órára őrizetbe vette azt a céckei férfit, aki meggyilkolta falubéli társát, egy 20 éves fiatalembert úgy, hogy egy elektromos kaszával megvágta a mellét és a jobb karját.

Szombatról vasárnapra virradó éjjel az ügyészség 24 órára őrizetbe vette azt a céckei férfit, aki meggyilkolta falubéli társát, egy 20 éves fiatalembert úgy, hogy egy elektromos kaszával megvágta a mellét és a jobb karját. Úgy az agresszor, mint a véres esemény szemtanúi azt állították, hogy baleset történt, az ügyészség pedig megváltoztatta az eset jogi besorolását, gyilkosság helyett nem szándékosan elkövetett emberöléssel vádolva őt. A történések rekonstruálása során kiderült: az áldozat, G. C. az apjával együtt egy faluszéli területre ment, amely több éve vita tárgyát képezte a rokonokkal, és ahol a gyilkossággal megvádolt férfi elektromos kaszával vágta a füvet. A férfiak között spontán vita alakult ki, a férfi nem állította le a kaszagépet, és hirtelen megfordult vele, nem észlelve, hogy a fiatal fiú a háta mögött van. A helyszínre riasztották a gyorsmentőket és a SMURD mentőhelikopterét is, azonban a fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!