ERDON Helyi sport hírek

2008.09.28. 17:46

Újabb Liberty-botlás Aradon

<p>A Nagyszalontai Liberty labdarúgói egy héttel korábban az UTA ellen szenvedtek vereséget Aradon. Most sikerült egy pontot elhozniuk az ACU-tól.</p>

A hajdúvárosiak új edzõje, az argentin Alberto Ortega elégedett volt csapata teljesítményével, s szerinte jól játszó tanítványai meg is nyerték volna a csatát, ha nem  állítják ki három perc játék után egyik játékosát. A vendéglátó, utolsó helyezett ACU foggal és körömmel küzdött, hogy megszerezze elsõ gyõzelmét a mostani idényben, ám a csapat második félidõbeli támadójátéka csupán az egyenlítõ találat megszerzésére volt elegendõ. Szünet elõtt a Liberty minden szempontból felülmúlta ellenfelét, és annak ellenére, hogy tíz emberrel játszottak, nég igen jó helyzetetsikerült kialakítaniuk Bud, Vrajitoare és Rus révén. Különben utóbbi szerezte meg a vezetést a naygszalontaiaknak egy harminc méteres szabadrúgásból.

Döntetlenül

Aradi ACU–Nagyszalontai Liberty 1–1 (0–1). Motorul stadion, mintegy 500 nézõ. Gólszerzõk: Cr. Luca (68. p.), illetve Rus (14. p.). Sárga lapok: Andone, Manea, illetve Rus, Vrajitoarea. Piros lap: Sorián (2. p.). Játékvezetõ: Kovács Istvan (Nagykároly), partjelzõk: Lorin Udrea (Targu Jiu), Fodor József (Székelyudvarhely).

Observator FRF: Florin B?trânu (Timi?oara).

ACU: Pascalau – Manea (80. p. Novacovici), Bogosel, Miculescu, Andone – Negrita, Onu (46. p. Balaci), C. Rosca, Turcas - Tarlea (57. p. Mititi), Luca. Edzõ: Mihai Rosca.

Liberty: Balgradean –  Straut, Deaconescu, Cuciula, Tegzes (75. p. Rosca) – Chis, Rus, Lipa, Sorian – Bud, Vrajitoarea (65. p. Iacob). Edzõ: Alberto Ortega.

Lévay Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!