Felhívás

2024.04.26. 13:25

ISU: lehet jelentkezni tűzoltóképzésre

Fotó: Alexandru Nițescu

A Pavel Zăgănescu Tűzoltó- és Polgárvédelmi Altiszti Iskola felvételt hirdet tűzoltóképzésre, jelentkezni online lehet április 24. és május 14. között. Összesen 300 helyet hirdettek meg, amelyekre nők és férfiak is jelentkezhetnek.

A felvételi kérelmet letölteni a belügyminisztérium hivatalos weboldaláról, vagy a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) hivatalos weboldaláról lehet. A kitöltött kérelmet a recrutareboldesti@isubh.ro e-mail címre kell elküldeni a már említett időszakban.

Fontos időpontok: jelentkezési kérelem leadása – április 24. – május 14.; a felvételi dossziéhoz szükséges dokumentumok benyújtásának határideje és a pszichológiai értékelés határideje – május 21.; fizikai állapot felmérése – május 25–31.; ismeretfelmérés – június 15.; orvosi vizsgálat – június 19.–július 12.; eredmények közzététele az oktatóintézmény weboldalán – július 19. További információk a 0259/411-212-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában