Arad megye

2023.03.16. 12:22

Tz migránst tartóztattak fel csütörtökön a román határőrök

Forrás: politiadefrontiera.ro

Agerpres

Hat migránst találtak a román határőrök egy orosz sofőr vezette kamionban csütörtökön; négy további személyt a zöldhatárnál füleltek le. A határrendészet tájékoztatása szerint az orosz kamionsofőr által vezetett tehergépkocsi a nagylaki közúti határátkelőn próbált Magyarországra jutni. A fuvarlevél szerint hulladékanyagokat szállított Franciaországba, a raktér tüzetes átvizsgálásakor azonban hat személyre bukkantak a határőrök. Mint kiderült, 25 és 45 év közötti pakisztáni állampolgárokról van szó, akik legális úti okmányokkal érkeztek Romániába, és Nyugat-Európába akartak eljutni.
Szintén Nagylak környékén, mintegy 200 méterre a román-magyar határtól négy gyalogosan haladó személyt tartóztattak fel a határőrök. A személyazonosításkor megállapították, hogy pakisztáni, illetve indiai állampolgárok, a legfiatalabb közülük 21, a legidősebb 35 éves. A határrendészet mindegyikükkel szemben kivizsgálást indított.

Forrás: politiadefrontiera.ro

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában