Tanügy

2023.02.08. 16:01

Megvannak a próbavizsgák időpontjai

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Agerpres

Megjelent a Hivatalos Közlönyben a nyolcadik osztályosok képességfelmérő próbavizsgájának és a próbaérettséginek a lebonyolítására vonatkozó tanügyminiszteri rendelet.
A nyolcadikosok képességfelmérő próbavizsgája a következő ütemterv szerint zajlik majd: március 20-án lesz az írásbeli vizsga román nyelv és irodalomból, március 21-én az írásbeli vizsga matematikából, március 22-én az írásbeli vizsga anyanyelvi ismeretekből és irodalomból. Az eredményeket március 29-én teszik közzé.
A próbaérettségi menetrendje a következő: március 27-én lesz az írásbeli vizsga román nyelv és irodalomból, március 28-án zajlik majd az írásbeli vizsga a szaknak megfelelő kötelező tantárgyból, március 29-én lesz az írásbeli vizsga a szaknak megfelelő választott tantárgyból és március 30-án pedig az írásbeli vizsga zajlik majd anyanyelvi ismeretekből és irodalomból. Az eredményeket április 6-án teszik közzé.
A képességfelmérő próbavizsgán és a próbaérettségin jegyeket csak a tanuló írásbeli kérésére vezetik be az osztálynaplóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában