Ígéret

2022.11.20. 10:56

Ciucă: A következő választásokon a PNL megáll majd a saját lábán

Forrás: gov.ro

Agerpres

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) a következő választásokon "megáll majd a saját lábán", nem fog jelenlegi koalíciós partnereire vagy másokra támaszkodni - jelentette ki szombaton Nicolae Ciucă pártelnök. Az alakulat vezetője egy Facebook-bejegyzésben azt írta, jelenleg három nagy kihívással kell szembenéznie a PNL-nek. Az egyik a válság kezelése, a másik az elmúlt 30 év során gazdasági, politikai és intézményi szinten felgyűlt "elmaradások" feltérképezése és az ezek behozására irányuló célkitűzések megszabása. A harmadik kihívás a PNL tagjaival áll kapcsolatban. "Ahhoz, hogy megváltoztathassuk a társadalmat, magunknak is változnunk kell, pártként és működési mód tekintetében egyaránt" - fogalmazott.
A miniszterelnök hozzátette, a következő választásokon a PNL "megáll majd a saját lábán", nem fog sem a koalíciós partnerekre, sem másokra támaszkodni. "A siker csak rajtunk múlik, meg kell értenünk, mi a feladatunk, alkalmazkodnunk kell a változásokhoz, új ötletekkel kell előállnunk, belülről kell megreformálnunk a pártot" - írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában