jóváhagyás

2021.11.24. 14:26

Lemond a PSD a kormányprogram nyilvános bemutatásáról

Lemond a kormányprogram nyilvános bemutatásáról a Szociáldemokrata Párt (PSD), mert a katasztrófavédelmi főigazgatóság nem hagyta jóvá az esemény megtartását.

A PSD egy szerdai Facebook-bejegyzésben emlékeztetett arra, hogy két hónappal ezelőtt a Nemzeti Liberális Párt (PNL) kongresszusán 5000 küldött vett részt. „Az 5000 fős kongresszus megkapta, a PSD kormányprogramjának ismertetése nem kapta meg a DSU jóváhagyását. A PSD betartja a törvényeket, ezért lemond az eseményről” – olvasható a bejegyzésben.

A bukaresti rendőrség szeptemberben 10.000 lejre bírságolta a PNL kongresszusának szervezőit. Lucian Bode belügyminiszter ezt a szeptember 28-i nyilatkozatában azzal magyarázta, hogy a küldöttek egy része nem tartotta be a biztonsági távolságot, illetve helytelenül viselte a maszkot. A liberális politikus hangsúlyozta, hogy a párt az állami intézmények jóváhagyásával tartotta meg a kongresszusát a Romexpo kiállítási csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában