Felelősség

2021.08.18. 14:18

Orban szerint a Cîţu múltjáról kiszivárgott információk hatására csökken a párt népszerűsége

Ludovic Orban szerint a Nemzeti Liberális Párt (PNL) belső választási kampányának lefolyása, különösen a vetélytársát, Florin Cîţut támogatók magatartása tehető felelőssé az alakulat népszerűségének csökkenéséért.

Fotó: Digi24

A párt vezető testületének szerdai ülését követően Orban rámutatott, aggodalommal tölti el, hogy a közvélemény-kutatások szerint 20 százalék alá csökkent az alakulat támogatottsága, ami szerinte az elnöki tisztségért folytatott küzdelem, főleg a Florin Cîţut támogatók magatartásának számlájára írható.

„Arra biztatom azokat, akik egyebet sem tesznek, mint reggeltől estig támadják a PNL vezetőjét azon egyszerű oknál fogva, hogy jelöltette magát az elnöki tisztségre, csillapodjanak le, hagyjanak fel mindenféle támadással” – fogalmazott.

Hozzátette, meglátása szerint a Florin Cîţu múltjáról kiszivárgott információk hatására csökkent az embereknek a kormányfőbe vetett bizalma, és ez a bizalomvesztés a pártot is érintette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában