Gyurcsány-show

2022.02.18. 14:21

Fidesz: Márki-Zay Péter hagyja abba az emberek sértegetését!

A Fidesz arra szólítja fel Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, hogy hagyja abba az emberek sértegetését.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában Márki-Zay Péter „ízléstelen viccére” reagált. Úgy értékelt, „nem tehet el nap Gyurcsány-show nélkül”, ugyanakkor Márki-Zay Péter ízléstelen viccelődése nem egyedi eset, megszokhatták már, hogy „összevissza beszélése” közben sérteget.

Megsértette már az időseket, zsidó és fogyatékossággal élő honfitársainkat és a vidékieket is – tette hozzá a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki arra szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy „hagyja ezt már végre abba”.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója nyilatkozik a közmédiának a Fidesz-KDNP közös frakcióülése előtt Balatonfüreden 2022. február 16-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában