IV. Liga

2024.03.18. 08:55

Egykori játékosa lett a Nagyszalontai Olimpia veszte

Forrás: Cseke Sándor

Cseke Sándor

A múlt heti székelyhídi győzelme után a Nagyszalontai Olimpia labdarúgócsapata jó előjelekkel várta hazai környezetben a Nagyváradi CAO-NAC elleni mérkőzést. A szombat délelőtti találkozó ideális körülmények között zajlott, tökéletes talajú pályán, lelkes közönség előtt. A nézőknek nem is kellett csalódniuk, mivel mind a két csapat támadólag lépett fel, a gyors passzos játékot hirtelen indításokkal színesítve. A 10. percben a zöldek támadói jobb oldali gyors passzokkal ajtó-ablak helyzetet alakítottak ki, amit az egykori Olimpia-játékos, Sergiu Ciocan ki is használt, hálóba juttatva a labdát (0–1). Az Olimpia nem adta fel, tovább támadott, helyzeteit azonban ismét a váradi csapat váltotta gólra a 22. percben, szintén egy jobb oldali támadás végén, beállítva a félidei 0–2- es eredményt. 

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, ismét a CAO-NAC játékosai szereztek gólt, egy jobboldali beadás után Ciocan kapásból, védhetetlenül bombázta a labdát a hálóba. A hajrában az Olimpia szépíteni tudott Pop Emil fejesgóljával (1–3). A váradi csapat megérdemeltem győzött idegenben, de a mutatott játék alapján az Olimpiának sincs oka szégyenkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában