Mérkőzés

2023.11.01. 15:44

Telt ház várja a Dinamót

Fotó: Ovi D. Pop

Jósa Attila

A péntek esti Bihar FC – Bukaresti Dinamo Román Kupa-mérkőzés felvezetéseként szerda délben sajtótájékoztatót tartottak a Bodola Gyula Stadion sajtótermében, amelyen részt vett George Tătar elnök, Florin Farcaș vezetőedző és Dorin Mihuț másodedző. A várakozásoknak megfelelően minden jegy elkelt a 20.30 órától kezdődő mérkőzésre. A klub elnöke, George Tătar elmondta, hogy a beléptetés 17.30-tól kezdődik, a jegyszkennerek számát pedig 25-re emelték, így a bejutás várhatóan zökkenőmentesebb lesz mint az FCSB elleni meccsen. Kiemelte, hogy ezúttal nem fogják megengedni, hogy a mérkőzés végén a gyerekek bemenjenek a pályára és fényképezkedjenek a játékosokkal, mivel a klubot figyelmeztette a Román Labdarúgó-szövetség, és szankciókat kockáztat.

„A Dinamo érkezik, nem a Székudvar, de azt mondtam a fiúknak, hogy játsszanak örömmel, nyugodtan, számunkra a kupa csak bónusz, az elsődleges a bajnokság. A nagyobb nyomás a Dinamón van.” – mondta Florin Farcaș vezetőedző. „A Dinamónak egyedülálló szellemisége van” – tette hozzá Dorin Mihuț, aki 2005-2007 között volt a fővárosiak játékosa, és egy bajnoki címet is nyert a Kutyákkal. „Számomra az egy gyönyörű időszak volt, ha belegondolunk, mostanában mekkora hiány van csatárokból, akkoriban pedig Ganea, Bratu, Niculescu és Dănciulescu játszott a Dinamóban, a különbség ég és föld...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában