Labdarúgás

2023.11.01. 15:38

Már a csoportkörben búcsúzott a Sepsi

Forrás: Vajdahunyadi Corvinul

BN-összeállítás

A Sepsi OSK kedden a Román Kupa csoportkörének második fordulójában úgy lépett pályára a Vajdahunyadi Corvinul otthonában, hogyha kikapnak búcsút inthetnek a címvédésnek. A Corvinul keményen beleállt a mérkőzésbe, és sok szabálytalansággal tördelte a labdát többet birtokló szentgyörgyiek játékát. Ennek Cosmin Matei itta meg a levét, a Sepsi játékmesterét alig negyedóra után sérülés miatt kellett lecserélni. A vendégek lehetőségei így elsősorban pontrúgásokból jöttek az első félidőben, ám Stefan Lefter, a Corvinul kapusa állta a sarat.

A folytatás hunyadi helyzetekkel indult, egy szöglet után Antoniu Manolache balról a hosszú alsó sarokba fejelte a labdát (1–0). A Corvinul innentől kezdve minden lehetséges eszközzel tördelte a játékot, ami végül sikeresnek bizonyult, a háromszékiek elvesztették az összecsapást. A kupából való kiesés pár órával később vált biztossá, miután a Ploiești Petrolul a papírformának megfelelően 2–0-ra nyert a Tirgovicsi Chindia vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában